Guider på rekke og rad

Vi lever alle i en meget stressende hverdag. Dagene der vi koste oss i evigheter og jobben gikk unna i en fei er over. I dagens samfunn kreves det mer og mer av oss, og vi blir meget slitne. Da er det ikke gøy å komme hjem og måtte gjøre valg. Der vi mennesker sliter med å velge hva vi skal spise til lunsj, er det ikke noe enklere å bestemme seg for diverse valg rundt i hjemmet. Som for eksempel hvordan stuen skal innredes, eller om vi skal anskaffe noe til hagen. BraHjem er løsningen for deg som lever et hektisk liv. Her finner du guider og anbefalinger til alt mellom himmeljord. For eksempel kan du finne anbefalinger til bolig, bygg, hage, barn og helse så vel som skjønnhet. Dermed blir din hverdag enklere, og ergo ditt liv enklere.

Plei huden med kvalitet

Som nordmenn lever vi ikke bare en stressende hverdag, men vi lever også i et klima som ikke er spesielt vennlig. Det nådeløse klimaet betyr kalde og sterke vinder. Dette er ikke bra for huden vår, og de aller fleste nordmenn sliter faktisk med tørr hud som følge av dette fenomenet. BraHjem anbefaler i dag hudkrem og det til en rekke forskjellige symptomer. Det finnes nemlig en hel del forskjellige typer tørr hud, og det er da vanskelig å velge hvilken hudkrem som passer ditt tilfelle. Fortvil derimot ikke, BraHjem har sammensatt en guide som gir deg alle svarene, slik at du kan gjøre noe viktigere enn å undersøke hudkrem. Enten du har svært tørr hud eller bare lettere tørke i huden, så har BraHjem en rekke anbefalte produkter som kan hjelpe deg med å gjøre hverdagen i hvert fall litt enklere.

Hvilken bør du velge?

Som sagt handler valget om hva slags tørr hud du opplever. Dersom huden er svært tørr anbefaler BraHjem deg 5 forskjellige hudkremer, nemlig Evolve, Weleda, Carita, Decleor og GLO. Disse er alle av ypperste kvalitet, og bør absolutt vurderes dersom du plages av meget tørr hud. Allikevel er det ikke alle som plages av meget tørr hud, og da er det greit å gå for en mildere variant. Dersom du for eksempel har tørr hud, men ingen sår, er både Aromatica og Matis gode valg som pleier huden. Sist men ikke minst, dersom huden din kun opplever lettere tørrhet eller du vil forebygge skader, er Elixir, Biotherm, REN og EMBRYOLISSE alle gode valg som sikrer et godt resultat. Uansett hva du lander på er det et faktum at vi nordmenn virkelig ofte opplever tørr hud. Derfor er BraHjem sin guide til hudkrem en veldig velkommen guide, og en som mest sannsynlig vil hjelpe nordmenn fra sør til nord.