Klassiske armbånd er en flott gave til deg selv og andre

Shopu.no finner du en rekke klassiske armbånd, som passer både for hverdagsbruk, så vel som for mer festlige anledninger. Utvalget er ganske stort, og du finner armbånd fra mange forskjellige produsenter, armbånd både for menn og kvinner.

Klassiske armbånd for menn

Når du er kvinne er det enkelt å bruke armbånd for mange forskjellige anledninger. Som mann kreves det ett lite ekstra for å kunne fronte et armbånd, i alle fall innen formelle anledninger, uten at du viker rebelsk eller malplassert.

Likevel finnes det også klassiske armbånd for menn, som kan gi en liten ekstra piff, også til et formelt pent antrekk. På Shopu finner du smykker som blant annet kommer fra italienske motehus, som er stilrene og vakre. Armbånd for menn finnes både i forskjellige metaller, deriblant sølv og edelstål, så vel som armbånd av kombinasjoner av lær og metall.

Du kan faktisk gå med dem uten å se ut som en surfende hippie. Mesteparten av designene er faktisk ikke laget for å matche et smykke med en hai-tann rundt halsen.

Klassiske armbånd for kvinner

For kvinner er det langt enklere å fronte armbånd til en hver anledning. Vi har liksom langt bedre etablerte tradisjoner for at kvinner får lov til å pynte seg med smykker, mens mannfolka gjerne må nøye seg med kombinasjonen av dyr klokke, slipsnål og mansjetter i jakkeslaget, eller på skjorta.

Et armbånd som passer til festkjolen din, kan nødvendigvis også friske opp et lettere sommerantrekk, så vel som for eksempel arbeidsantrekket. Noen armbånd, for eksempel i lær, gjør deg litt røff og tøff, mens armband i sølv, innsatt med edelstener, vil vise at noen bryr seg om deg og setter pris på deg. Italiensk design er i alle fall alltid på sin plass, når du vil pynte deg litt ekstra.

Klassiske armbånd for par

De klassiske armbåndene på Shopu tilbys også med en litt kul ekstra tjeneste som er inkludert i prisen. Mange av dem kan inngraveres etter ditt eget ønske. Her kan du putte inn en liten oppkvikker, eller kanskje en kjærlighetsmelding til noen som du er glad i.

Om du vil være litt ekstra klissete, og vil feire et lite kjærlighetsjubileum kan du for eksempel kjøpe matchende armbånd til deg og din beste venn, slik at han kan gå rundt og tenke på deg, hver gang han ser på sin egen hånd.