Lekre produkter fra Bloomingville

Kolleksjonen til Bloomingville er enorm og blant deres mange designitems finner du alt fra stilsikkert sofadesign til morsomme gyngesauer. Bloomingville dekker med andre ord hele spekteret av møbler og interiør, så du kan nærmest fylle boligen med deres lekre produkter.

Variasjonen i deres designs stor. En rekke forskjellige designere leverer til Bloomingville, men merket klarer allikevel å holde en rød tråd gjennom kolleksjonen.

På mange måter kan vi kalle den røde tråden for «nordisk design», for produktene til det danske interiørmerket følger den nordiske stilen på stort sett alt i deres rikholdige katalog.

Nedenfor har vi valgt ut noen produkter som vi liker ekstra godt. Det er på ingen måte noen logikk i utvelgelsen, kun et sammendrag av hva vi digger og kunne tenke oss å kjøpe.

Bloomingville Gyngesau

Vi begynner med Bloomingvilles humoristiske gyngesau, altså en variant over temaet gyngehest. Sauen er akkurat så søt og lodden som en vaskeekte gyngesau bør være. Dessuten får måten den står der med lukkede øyne bare sauen til å bli, om mulig, enda søtere.

Barna elsker å sitte å gynge på sauen, med dens bløte ull som leder tankene i retning av ekte saueull. Det er lagt stor flid i alle detaljer, slik som at kantene på treverket er pusset ned til runde kanter.

Et kult produkt!

Bloomingville Divine Sofa

Denne rosa perlen passer inn som en nydelig kontrast til en rendyrket nordisk stil. Med sine svært rene, organiske former er sofaen behagelig for øyet og svært fleksibel med tanke på å passe inn blant andre møbler. Sofaen kan dessuten være et godt grunnlag for en boutiqe-stil, selv om den i seg selv har for rene designlinjer. Men det er utrolig hva noen mønstrete puter og tepper vil gjøre, for å live opp sofaen i en boutiqe-stil.

Divine er svært slitesterk. På Martindale-skalaen scorer den 40 000, hvilket vil si at den slitesterk nok til å kunne brukes i offentlig transport…

Bloomingville Kurver

Med det naturlige og organiske på full fart inn i interiørtrendene, er disse kurvene midt i blinken som oppbevaringsenheter. Kurvene er flettet og kommer som hvit eller svart og naturfarget. Kurvene leveres to og to i sett, med motsatt fargekombinasjon (det vil si at den ene er hovedsakelig naturfarget, mens den andre hovedsakelig er farget).

Kurvene passer perfekt inn som en organisk kontrast i den nordiske stilen.

Bloomingville Study / Plus

Skrivebordet Study er røff i stilen, med en grovt skåret finertopp og en spartansk rørkonstruksjon til ramme og ben. Skrivebordet ser flott ut og det ubehandlede treet balanserer harmonisk mot den kalde rørkonstruksjonen.

Det er felt inn oppbevaringsrom for små ting i bordplaten.

Studys perfekte motstykke er skrivebordet Plus. Sistnevnte er nemlig elegant og stramt designet, med glatte flater i hvitt, med treverk i bordplaten og skuffefronter som flott kontrast. Skrivebordet er laget som et hjørneskrivebord, med oppbevaringsmuligheter i den ene enden.

Blomingville Elant Loungestol

Denne stolen har pondus! Men viktigere, den ser innbydende ut og er god å sitte i. Stolen har en tradisjonell dreiefot og de sorte og grå tonene i stolens ull og understellets metall matcher hverandre perfekt.

Mer Bloomingville

Ovenfor har vi bare vist noen få av de produktene vi likte veldig godt. Se mer av Bloomingvilles produktspekter her, med priser og bilder og produktfakta. Klikk her!

Vi kan røpe at du finner lekre lamper, hyller, puter, hengekøyer, tepper og veldig mye mer. Produktene er ikke i serier, men laget i en gjennomgående stil, så mye passer godt sammen.