Om oss

ninaFINAballerina satser hovedsakelig på norsk design og vi er stolte av å presentere så mange modige og flinke designere.  Vi er opptatt av å fremme naturlige materialer som ull og bambus. Hos oss vil du finne klær som «ikke alle andre har».  Vi er også opptatt av at våre kunder skal få personlig og god service.

ninaFINAballerina er en liten butikk med mye sjarm i Folldal. Vi er levende opptatt av å vite mest mulig om våre merker og vi er stolte av å kunne si at alle våre klær er fra norske designere. Vi ønsker å fremme norsk design og håper at vi kan være med på å gjøre våre norske, meget dyktige designere, mer kjent for våre kunder. Noen av designerne våre har du kanskje hørt om, mens andre er helt ukjente. Det er veldig spennende for oss!

Vi er opptatt av at materialene i plaggene så langt det er mulig er naturlige. Enkelte plagg er kanskje allikevel kun produsert i blant annet polyester, men hovedvekten av våre klær er produsert i naturlige materialer, som f.eks. økologisk bomull, ull og bambus.

Mange av våre kunder er opptatt av hvordan dyrene behandles i prosessene – og det er selvsagt vi også. Ingen dyr skal lide for at vi skal holde oss varme eller se bra ut. Vi innhenter derfor alltid informasjon om hvordan dyrene er behandlet. De aller fleste av våre merker har sertifisering på at dyrene er behandlet på en etisk god måte eller er motstander av bruk av pels.

Vi er opptatt av miljøet og er veldig glade for at flere designere velger å bruke økologiske materialer og bambus.

Kort fortalt er vi er opptatt av:

  • Rettferdig handel
  • Miljø
  • Bekjempelse av barnearbeid
  • Etikk
  • Dyrevelferd
  • Etisk produksjon

I tillegg er vi opptatt av personlig og god service. Vi gjør vårt ytterste for å sende ut bestillinger så raskt som mulig.

Er det ønskelig pakker vi gjerne inn dine gaver uten ekstra kostnad.

Vi håper at du blir fornøyd og ønsker deg god shopping!

– Nina