Rydd i skapet ditt og tjen penger

Når du føler skapet ditt er fullt og du likevel ikke finner noe du kan ha på deg, så kan det være på tide å rydde i skapet slik at du kan få plass til nye plagg. Ved å velge å selge unna klær som fortsatt er brukbare, så kan du faktisk få penger til å kjøpe nye klær å fylle opp skapet med uten at det koster noe ekstra.

Det er flere metoder du kan benytte for å få solgt klærne dine. Man kan velge å selge dem til bruktbutikker, men for vanlige klær, så er det ikke spesielt mye å tjene på å selge dem på denne måten. Hvis man derimot har en del designer-klær av kjente designere, så finnes det flere steder som vil ønske å kjøpe dem. Når du selger klær fra kjente designere i god stand, så kan du få tilbake mye av pengene du betalte når du kjøpte dem.

Selg klær på Facebook

En vanlig metode for å selge klær er å selge dem via grupper på Facebook. Her behøver man ikke å betale for å legge ut en annonse, og man får ofte respons nesten umiddelbart. På grunn av at det er såpass enkelt å selge klær på Facebook, og at det ikke koster noe, så kan man også selge klær som ikke koster mye i utgangspunktet. Mange velger å selge plagg helt ned til 50 kr og opp til flere tusen. Hvis man har mange plagg man ønsker å selge, så blir det penger av småsalg også.

Design nye klær

Hvis man ønsker å få mer igjen for klærne enn man kjøpte dem for i utgangspunktet, så kan man designe nye plagg fra de gamle. Dette krever at man vet hva slags klær folk ønsker å kjøpe. Det kan være en utfordring, men kan være morsomt og spennende. For eksempel kan man selge klær man har designet selv via nettsteder som Etsy.

Selg klær på Finn

En annen vanlig metode å bruke for å selge klær, er å legge dem ut på Finn. Som ved å selge klær på Facebook, så er det også gratis å benytte seg av tjenestene til Finn. Finn er innarbeidet hos de fleste nordmenn og man sjekker ofte der før man sjekker andre steder om man ønsker å kjøpe alt fra klær til hus og leiligheter. Selv om Finn er et sted de fleste kjenner til og bruker aktivt, så er Facebook også blitt et populært sted som blir mer og mer brukt i dag. Ved å legge plaggene ut på Finn, så vil du ha god sannsynlighet for å finne noen som faktisk ønsker å benytte et plagg som du er blitt lei av. Det er en rask og effektiv måte, og du kan finne både lokale selgere og du kan også sende via Posten fra annonser på Finn. Legg ut klærne i dag og ha penger til å fylle opp klesskapet med nye plagg i morgen.

Ved å sjekke www.plusspenger.no så kan du finne flere måter å tjene penger på.