Verdenskjent merke til lave priser

Dale er kanskje et av de mest tradisjonsrike merkene i Norge. For nordmenn, og mest sannsynlig de fleste turister også, er nok dette merket aller mest kjent for sine strikkede gensere. Allikevel er disse genserne et produkt av et mye større merke. Dale stammer helt tilbake til 1879, og de har siden produsert noe av det beste garnet verden har sett. Her til lands har de i over 100 år vært den mest respekterte produsenten av garn. Med klassisk norsk garn fra norsk ull, har dette merket lange røtter i Norge. Dette viser seg også i den ekspertisen som ligger bak, og her er det mange gode bransjehemmeligheter som driver merket fremover selv den dag i dag. Dette har resultert i det garnet som kanskje har den aller beste kvaliteten i markedet, og i hvert fall den beste kvaliteten her hjemme i Norge.

Høy kvalitet til den laveste prisen

Ettersom Dale Garn besitter en så inderlig god kvalitet, skulle en tro at dette garnet kostet flesk. Den gang ei, for i dag selger Rito det enestående Dale Garn til meget rimelige priser. Dette har blitt gjort mulig grunnet spesialiseringen Rito har gått gjennom. Der andre aktører som selger garn egentlig markedsfører helt andre produkter, og garn bare er en bonus, så har Rito spesialisert seg innen garn og hobbymateriell. Prisene har blitt presset ned, utvalget har økt og dermed har de muligheten til å selge merker som Dale Garn til meget gode priser. Sortimentet her er også meget mangfoldig, slik at du ikke blir servert kun et par modeller av merket, slik andre forhandlere ofte gjør. Du kan for eksempel anskaffe alpakka, ull eller falk, bare for å nevne noen av de mange alternativene du har.

Strikk med Dale Garn i dag du også

Grunnet sin enestående kvalitet, er Dale Garn kanskje et av de mest populære garnene i Norge. Nå som du kan anskaffe dette garnet til en meget rimelig pris hos Rito, er det rett og slett bare å løpe og kjøpe. Kanskje kan et alpakka garn friste nå som kulda virkelig har satt inn her til lands. Alpakka Dale Garn er et garn som er varmere enn de fleste, og dette garnet er også meget slitesterkt. I kalde og vindsterke vintre er dette garnet rett og slett perfekt for ethvert klesplagg du strikker. Ikke møt vinteren med dyre merkeklær fra butikken som ikke varmer det granne. Strikk heller en nydelig genser med Dale Garn. Da får du den varme genseren du vil ha, og enda bedre, du kan bestemme utseendet helt selv. Dale Garn er et verdenskjent garn som er meget ettertraktet, og i dag kan du få det til latterlige priser hos Rito.